Nieuws

Praktijk Van Eeghen lanceert eigen productlijn 

- december 2018 - 

Door veel interactie met clienten en na zorgvuldig marktonderzoek heeft Praktijk Van Eeghen een eigen lijn ontwikkeld van luxe voetverzorgingsproducten. Heerlijke verzorgende crèmes voor de droge huid met eelt tot zeer droge huid met hielkloven. Een voedende nagelolie op basis van jojoba en amandel. En een verfrissende pepermunt voetscrub voor zachte voeten. Ze zijn medio december te koop in de webshop vaneeghenfootcare.nl en leverbaar binnen heel Europa.

vaneeghen footcare muriel ruiter landzaat medisch pedicure 

Vacature voor stagiair(e) medisch pedicure per oktober 2018 in Praktijk van Eeghen

- september 2018 -

Ben je in de afrondende fase van je opleiding medisch pedicure en wil je graag praktische ervaring op doen in Amsterdam Oud-Zuid in mijn gerenommeerde medisch pedicure praktijk, richt je sollicitatie aan: praktijkvaneeghen@gmail.com.

Tijd: 2 x 8 uur bijvoorkeur op maandag, zaterdag of zondag (dagen en tijden in overleg).

Profiel:

  • vakbekwaam
  • nauwkeurig
  • sociaal vaardig
  • discreet
  • representatief in voorkomen en gedrag

Vergoeding:

  • vaste vergoeding per gewerkt dagdeel
  • reiskosten 100%

Hiking & marathon kit gelanceerd in webshop Praktijk van Eeghen

- augustus  2018 -

Voor wandelaars, hikers en hardlopers heeft Praktijk van Eeghen een voetverzorgingsset ontwikkeld, verpakt in een stijlvolle en stoere hiking kit.

De kit kan handig aan de broekriem en rugzak bevestigd worden en bevat alles wat je nodig hebt bij voetproblemen onderweg.

Happy feet from start to finish!

    

The North Face, bekend van outdoor-uitrusting, stelde genereus de benodigde materialen zoals kleding voor de modellen, rugzakken en wandelschoenen, beschikbaar voor de photoshoot.

'Samenwerkende Pedicures' kiest Praktijk van Eeghen als locatie voor fotoshoot

- juli 2018 -

Het bekende voetverzorgingsmerk 'Samenwerkende Pedicures' (SP) heeft voor haar nieuwe reclamecampagne Praktijk Van Eeghen gebruikt als DE locatie voor haar photoshoot. Het was een geslaagde dag en we voelden ons zeer vereerd. Deze collagefoto is van ons trouwens met o.a. het flesje blarencreme van het merk SP.

praktijk van eeghen pedicure

Tarief basis pedicurebehandeling en medisch pedicure behandeling omhoog per november 2017

- oktober 2017 - 

De BTW tarieven gaan omhoog en daarom is Praktijk van Eeghen genoodzaakt ook haar tarieven te verhogen. De nieuwe tarieven staan inmiddels al op de website vermeld onder tabje 'tarieven'.

Webshop vaneeghenfootcare.nl gelanceerd binnen Europa

- juli 2017 - 

In juli 2017 heeft Praktijk van Eeghen haar eigen webshop gelanceerd met een ruim assortiment aan high-end (natuurlijke) voetverzorgingsproducten die gebruikt worden in onze praktijk.

Levering is mogelijk in heel Europa binnen 3-4 werkdagen.          

Klik hier om online te shoppen.

van eeghen foot care Amsterdam muriel ruiter landzaatmuriel ruiter landzaat

Check hier wat uw zorgverzekeraar in 2017 vergoedt in geval van diabetische voet

- januari 2017 - 

https://www.zorgverzekeringwijzer.nl/zorgvergoedingen/pedicure

Per 1 januari 2013 wordt bij mensen met diabetes type 2 met SIMMS-classificatie 1 of hoger de behandeling vergoed uit de basisverzekering (uitgezonderd cosmetische behandelingen als nagels lakken). De SIMMS-classificatie wordt door de huisarts, praktijkondersteuner of specialist vastgesteld. Mensen met de SIMMS-classificatie 2 of 3 mogen alleen met toestemming van de huisarts/podotherapeut behandeld worden. Een aanvullende verzekering vergoedt de zorg voor mensen met diabetes type 1 en een diabetische voet en mensen met diabetes type 2 en een SIMMS-classificatie van 0.

Belangrijk is om bij de verzekering na te vragen hoe het precies geregeld is, aangezien bovenstaande een overgangsregel is en het bij elke zorgverzekering anders kan zijn.

Let op:

De vergoedingen voor de diabetische en reumatische voetbehandelingen zijn afhankelijk van de zorgverzekering. Neemt u contact op met uw verzekering om dit na te vragen.

Praktijk van Eeghen heeft geen contract afgesloten met ketenzorg of podotherapeuten.

 

Marathon Amsterdam - hardlopersactie

- oktober 2016 -

Tijdens Marathon Amsterdam hebben we "Green Graffiti's" gemaakt in het Vondelpark om Praktijk van Eeghen onder de aandacht te brengen van hardlopers.    

undefined

                                                                 

Gediplomeerd sportpedicure

- juli 2016 - 

Diverse groepen sporters hebben te maken met voetklachten, variërend van traumanagels en schimmelnagels, tot eelt, blaren en likdoorns. Ongeacht het niveau waarop sporters actief zijn, voetklachten kunnen prestaties flink in de weg staan. Vaak geldt dat voetklachten verergeren naarmate sporters er langer mee blijven doorlopen. Bij praktijk van Eeghen kunt u sinds juli 2016 terecht voor een sportpedicure behandeling op maat inclusief een schoenadvies en informatie over vetertechniek. 

sport pedicure praktijk van eeghen amsterdam zuid

Praktijk Van Eeghen business partner van hockeyclub Hurley in Amsterdam

- mei 2016 -

hurleylogo

Praktijk van Eeghen is in 2016 business partner geworden van hockeyclub Hurley in Amsterdam. Veel (top) sporters waaronder ook hockeyers weten hun weg naar de praktijk al te vinden. De voet vormt immers bij praktisch alle sporten, dus ook bij hockey de basis van de beweging.  

 

Praktijk van Eeghen betrokken bij nieuwe productintroductie van Scholl

- februari/maart 2016 - 

In februari 2016 heeft Praktijk van Eeghen de productintroductie van de nieuwe Wow Nagel 3-1 nagelvijl van Scholl begeleid.

In hotel DROOG in Amsterdam werden productdemonstraties gegeven voor bekende beautybloggers en -vloggers en modebladen zoals LINDA, Cosmo, VOGUE.

In maart 2016 werd Praktijk van Eeghen weer door Scholl gevraagd voor promotieactiviteiten. Ditmaal voor een groot intern marketingevent voor medewerkers van ETOS.

scholl en praktijk van eeghen

 

Praktijk van Eeghen op RTL 4 in uitzending van "Chantal Blijft Slapen" met Humberto Tan

- november 2015 -

Humberto Tan genoot van een medisch pedicurebehandeling in Praktijk Van Eeghen terwijl hij werd geïnterviewd door Chantal Janzen voor het programma "Chantal Blijft Slapen" op RTL 4.

Het was een bijzondere ervaring en ik vind het erg leuk Humberto en Chantal tot mijn cliëntenkring te mogen rekenen. 

 http://www.rtlxl.nl/%23!/chantal-blijft-slapen-324583/b4852e0d-3e2a-4a40-9cee-323b2630ffe4

 

undefined 

Samenwerking laboratorium Radboud universitair medisch centrum

- mei 2015 - 

Radboudumc praktijk van eeghen

De diagnostiek voor nagel- en/of voetschimmel is een samenwerking tussen praktijk van Eeghen en het laboratorium voor medische microbiologie van Radboudumc.

Om zeker te weten of het nu een schimmelinfectie is, kan ik een stukje nagel afnemen en opsturen naar het Radboud universitair medisch centrum, dat gespecialiseerd is in het onderzoek naar schimmelinfecties.

Medical Taping 

- maart 2015 - 

Sinds maart 2015 biedt Praktijk van Eeghen ook Medical Taping aan als onderdeel van voetverzorging.

Taping - Medisch Pedicure Praktijk van Eeghen

 

Het concept van Medical Taping biedt vele mogelijkheden in de voetverzorging. De tapemethode wordt met succes toegepast bij onder andere het reguleren van een Hallux Valgus of een (hamer)teen. De resultaten zijn verbluffend. Het Medical Taping Concept is een revolutionaire behandelmethode die fundamenteel verschilt van conventionele behandelmethodieken.

Medical tape is elastische tape die speciaal ontwikkeld is om de functie van uw spieren te ondersteunen zonder de beweging te beperken. Door uw spieren op die manier te behandelen wordt het lichaamseigen herstelproces geactiveerd. De medical tape ondersteunt precies dat wat uw lichaam onder optimale omstandigheden zelf zou doen. Mits op de juiste manier aangebracht, zorgt de liftende werking van de tape voor een onmiddellijke drukvermindering waardoor bloedcirculatie en lymfeafvoer weer worden hersteld. De druk neemt af en de ervaren pijn vermindert onmiddellijk. De bewegingsmogelijkheden verbeteren aanzienlijk. De antiallergische, ventilerende en huidvriendelijke eigenschappen van de tape zorgen ervoor dat de tape langere tijd achter elkaar gedragen kan worden. Er is zo een 24-uur per dag behandeling mogelijk, waardoor het herstel na weefseltrauma veel sneller kan verlopen.

Praktijk van Eeghen gaat partnership aan met golfclub The International

- december 2014 - 

undefined

Per december 2014 behandelt Praktijk van Eeghen leden van golfclub The International. Hiermee sluit Paktijk van Eeghen zich aan bij het huidige medisch team van The International waaraan o.a. een huisarts, orthopeed, fysiotherapeut en personal trainer zijn verbonden.