Maatregelen tegen Corona virus

UPDATE DECEMBER 2021

- 19 december 2020 -

Ook tijdens deze lock down vanaf zondag 19 december 2021 t/m 14 januari 2021 blijft Praktijk Van Eeghen geopend voor uw medische pedicure behandelingen. Verder gelden de gebruikelijke RIVM richtlijnen dus verschuif je medische pedicure afspraak als je verkouden of ziek bent. En draag een mondkapje tijdens uw behandeling.

 

DECEMBER 2020

- 14 december 2020 -

Ook tijdens de tweede lock down van dinsdag 15 december 2020 tot 19 januari 2021 blijft Praktijk Van Eeghen geopend voor uw medische pedicure behandelingen. Verder gelden de gebruikelijke RIVM richtlijnen dus verschuif je medische pedicure afspraak als je verkouden of ziek bent. 

 

Deze maatregelen neemt Praktijk van Eeghen tegen het Corona virus

- 16 maart 2020 -

schoonmaak corona virus praktijk van eeghen

Beste klant,

Als gewaardeerde klant van Praktijk van Eeghen vertrouw je ons om een zo veilig mogelijke, comfortabele omgeving te bieden voor een professionele pediucurebehandeling. Nu de wereld vanwege COVID-19 voor enorme uitdagingen staat, realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij jouw vertrouwde pedicure praktijk zijn.

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat je misschien twijfelt om een afspraak te maken. We kunnen je verzekeren dat Praktijk van Eeghen alle nodige voorzorgsmaatregelen heeft genomen om je gezondheid te beschermen. Graag willen wij je daarom persoonlijk uitleggen welke stappen wij hebben genomen om aan de hoogste normen voor veiligheid en hygiëne te voldoen.

Hygiëne in de praktijk

Het is goed te weten dat we alle materialen en meubels altijd volgens de hoogste normen reinigen en desinfecteren. Contactvlakken en de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de toilet en de praktijkruimte worden gedurende de dag systematisch gereinigd en gedesinfecteerd.

Je ‘persoonlijke ruimte’, zoals de behandelstoel en armleuningen worden na elke klant gereinigd en gedesinfecteerd.

Daarnaast hebben we de volgende maatregelen genomen:

  • We schudden in onze praktijk geen handen.
  • We wassen onze handen zeer regelmatig.
  • Disposable handdoekjes en zeeppompje op het toilet.
  • De pedicurebehandeling wordt uitgevoerd met nitril handschoentjes en mondkapjes (vwb mondkapjes: zover de voorraad strekt).

De medische pedicure die de behandeling uitvoert zal fit en gezond zijn en mag anders de pedicure praktijk niet in. Hierin roepen we alle klanten op om ook deze verantwoordelijkheid te nemen. 

Openingstijden 

Wij en vele collega-ondernemers gaan het de komende tijd moeilijk krijgen en daarom hebben we jullie steun hard nodig. We gaan door, totdat de overheid een complete lockdown invoert. 

Kosteloos afspraken wijzigen

Het is geen probleem om zonder kosten de afspraak te verzetten als dat een prettig gevoel geeft. Je kan online de afspraak verschuiven, mailen naar praktijkvaneeghen@gmail.com en of bellen met de telefonist op 06-11708341.

Vervolg…

We kunnen je verzekeren dat we het nieuws op de voet volgen en dat we onze beslissingen consequent alleen op feiten baseren. Als klant ben jij voor ons het allerbelangrijkst en we doen er alles aan om je goed en veilig te kunnen helpen.

Met die inzet in gedachten, zijn wij ervan overtuigd dat we ook deze uitdagingen zullen overwinnen. Je kunt erop rekenen dat we je een prettig verblijf in de pedicure praktijk kunnen bezorgen.

Hartelijk dank voor je keuze voor Praktijk van Eeghen,

Vriendelijke groeten,

Muriel Ruiter - Landzaat (Medisch pedicure en Eigenaar)