Uw voeten mijn zorg

Voor een professionele voetbehandeling bent u bij Praktijk Van Eeghen aan het juiste adres.

U kunt het beste een afspraak maken door online te reserveren of te bellen met 06-11708341

Als u een afspraak wilt annuleren, graag tenminste 24 uur van tevoren om kosten te voorkomen.

In mijn praktijk kunt u zowel contant als met pin betalen.

Even voorstellen…

medisch pedicure Muriel Ruiter-Landzaat

Muriel Ruiter Landzaat - Owner Praktijk van Eeghen

Gedreven door een behoefte aan meer zingeving en socialer ondernemerschap heb ik in de zomer van 2013 het roer omgegooid en mijn carrière aan de zuidas in Amsterdam ingeruild voor het vrije ondernemerschap in de vorm van een medisch pedicurepraktijk aan de rand van het Vondelpark in Amsterdam.

Ik wil graag iets kunnen betekenen voor mensen met voetproblemen en heb zelf als enthousiaste marathonloper regelmatig voetbehandelingen ondergaan bij een medisch pedicure. De keus voor een nieuwe loopbaan was dus redelijk snel gemaakt. Na een omscholingstraject is mijn praktijk sinds juni 2014 geopend. Daar is iedereen in regio Amsterdam welkom die behoefte heeft aan een gedegen (medisch) pedicurebehandeling.

Ik ben gespecialiseerd in risicovoeten: diabetes- en reumapatiënten kunnen goed bij mij terecht voor een uitgebreid voetonderzoek en een aansluitende verzorgende voetbehandeling op maat. Ook specialistische technieken zoals het plaatsen van nagelbeugels (bij ingroeiende teennagels), vervaardigen van ortheses (bij pijnlijke drukplekken) en nagelreparaties worden door mij uitgevoerd.

Het leveren van hygiëne en klantvriendelijkheid staat bij mij op de eerste plaats. Ik besteed dan ook veel aandacht aan de verzorging van uw voeten. U kunt een professionele en relaxte behandeling verwachten in een sfeervol ingericht praktijk aan het Vondelpark waarbij ik werk met de laatste technieken en de nieuwste apparatuur.